Blog de NIA103915

La TV i jo.

Des de ben petit he crescut amb un televisor ben a prop, si no recordo malament,  més o menys a partir dels cinc anys en tenia a l’habitació. Els meus principals records són mirant Doraemon abans d’anar cap a escola. Altres dibuixos que recordo especialment que mirava a TV3/Super3 són: Lucky Luke, Inspector Gadget, Les Tortugues Ninja, Shin Chan, Gat i Gos i Bola de drac, tot i que en aquest cas preferia els còmics en català. Tintin i Astérix i Obélix també els mirava però en VHS, igual que Bola de drac, preferia els còmics. Altres programes que recordo de l’infantesa són l’Info K, Motor a Fons i pel·lícules com la trilogia original d’Star Wars, a la que estava enganxadíssim.


De més gran vaig deixar de mirar una mica la televisió, consumia més sèries com Dexter, House o Lost, algunes de TV3 com Plats Bruts, Lo Cartanya o Jet Lag, crackovia,  pel·lícules, i programes esportius, retransmissions de curses de MotoGP, Forumla1 i altres campionats de motor i futbol.


Actualment miro més la televisió que anys enrere, els telenotícies sempre m’acompanyen durant els tres àpats del dia, també algunes sèries de TV3 (Nit i dia, Benvinguts a la família o El crack), altres programes de lleure de TV3 com El Foraster, Joc de Cartes o Esta passant, i alguns d’altres cadenes, com els de l’estil de Discovery Max. A TV3 també miro certs documentals que em poden interessar de programes com 30 minuts o Sense ficció. Les retransmissions esportives que abans he comentat també segueixen ben presents, però ara en plataformes de pagament. Segueixo mirant sèries externes a plataformes com Movistar+ o Netflix (i d’altres) com Narcos, La Zona, Vikings, Monk, AHS, Breaking Bad, How I met your mother, Friends The big bang theory, young sheldon…


En un futur pròxim no crec que canviï gaire el meu ús de la televisió, la bona informació seguirà sent fonamental per a mi, tant de tipus telenotícies com de tipus documental. Les retransmissions esportives és complicat que variïn, i les series per entretenir-nos seguiran presents, tot i que poder amb més presència a les noves plataformes de pagament que a la televisió en obert. En un futur llunyà ja és més difícil d’aventurar, ja que el model de negoci, quantitat de públic i finançament de les cadenes pot variar i conduir la televisió íntegrament a nous formats, com més enfocada a un consum per a ordinador o telèfon intel·ligent. De totes maneres el contingut haurà de seguir existint, i per tant, s’haurà de seguir creant.

NIA 103915

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: